Dobna granica

Forumu sporta Sarajevo 2018 mogu prisustvovati osobe koje su napunile 18. godina zaključno sa datumom održavanja Foruma. Maloljetne osobe mogu prisustvovati forumu uz posebno pismeno odobrenje staratelja. Punoljetne osobe dužne su predočiti lični dokument pri dolasku na konferenciju.

Lažni podaci

Davanje lažnih podataka je zakonski kažnjivo. Svi podaci navedeni u prijavama moraju biti 100% autentični i ispravni. Isti će biti provjeravani, a sve eventualne neregularnosti bit će prijavljene.

Potvrda dolaska

Svi gosti koji imaju rezervisanu kartu obavezni su doći na konferenciju u zakaznom vremenskom roku kako ne bi došlo do nepredviđenih pomjeranja termina. Više informacija o dolasku i registraciji učesnika možete pronaći u Programu.

Agenda

Agenda i program prilagođeni su trajanju cjelokupnog događaja. Registracija učesnika vršit će se do 10:00, nakon čega će uslijediti predavanja. Svaki predavač imat će po 45 minuta za predavanje uz mogućnost eventualne diskusije na kraju izlaganja. Na događaju su planirane pauza za kafu i pauza za ručak. Zbog vremenskih ograničenja, svi gosti koji se registruju za prisustvo "Forumu sporta" dužni su biti na svojim mjestima prije početka predavanja/prezentacije. Više informacija možete pronaći u Programu.

Povrat novca

Ukoliko iz nepredviđenih ili bilo kojih drugih razloga niste u mogućnosti prisustvovati Forumu Sporta Sarajevo 2018 a već imate rezervisanu i uplaćenu kartu, refundiranje neće biti moguće. Forum Sporta Sarajevo 2018 zadržava pravo da ne vrši povrat novca za već kupljene ulaznice/karte.