ORGANIZACIONI ASPEKTI

Organizacioni Aspekti

Procesi organizacije, jedinice organizacionih dijelova koji čine cjelinu, sportske forme, timovi, kadrovi. Jedna od tema Foruma biće organizacioni aspekti i upravljanje istim, zatim priprema i planiranje u sportskim procesima. A kako ostati motiviran tokom svega? Poslušajte iskustva iz prve ruke.

Multimedija

Digitalni Marketing

Neizostavan aspekt svake moderne kompanije ili organizacije svakako je digitalni marketing, a njegov uticaj svakako je vidljiv i u sportu. Moderno vrijeme, društvene tranzicije i nove tehnologije doprinijele su do olakšanja komunikacije i poslovanja pomoću digitalnog marketinga, te će jedna od tema Foruma sporta biti kako pomoću digitalnog marketinga poboljšati procese u jednom sportskom klubu ili organizaciji.

FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE

Društvene mreže

Facebook, Instagram, Linkedin, ili neka druga društvena mreža svakodnevnica su vrhunskih sportskih klubova i organizacija. Jedan od načina na koji direktno možete spojiti fanove sa sportistima je putem društvenih mreža. Predavači na Forumu sporta otkrit će vam neke od svojih načina komuniciranja putem društvenih mreža.

PR Menadžment

Public Relations

Odnosi sa javnošću imaju za cilj kroz jasnu komunikaciju i dijalog postići međusobno razumijevanje i odobravanje javnosti. Osim sistema kvalitetnog i transparentnog komuniciranja veoma bitan segment je krizno komuniciranje što se posebno ističe u sportskim aktivnostima.

SPORT, FITNESS I ZDRAVLJE

Razvijanje sportske svijesti i zdravih navika građana u BiH.

Na koji način sport utiče na naše živote? Mogu li se kroz sport ostvariti procesi poboljšanja svakodnevnog života? Koliki značaj ima vježbanje u unaprijeđenju produktivnosti? Između ostalog govorit ćemo i koji sve faktori uvezuju sport i ljude u današnjem vremenu.

Jednostavna rješenja u sportskom menadžmentu

Sophico Software

Sophico je web i mobilna aplikacija koja pomaže sportskim klubovima da unaprijede svoj svakodnevni rad. Sophico unapređuje poslovanje sportskih klubova, poboljšava trenažni proces, ubrzava administrativne procese i doprinosi sportskim i poslovnim uspjesima.

Najveća baza sporta u BiH

Sve Za Sport Platforma

Jedinstvena baza podataka sporta u BiH. Informacije o sportovima, sportskim klubovima i školama sporta, objektima, prodavnicama, sportistima i radnicima u sportu. Platforma koja ima za cilj umrežavanje sporta u BiH.